Blogista ja blogin sähköpostiosoite

Hillsongilmiön tavoitteena on dokumentoida alati kasvavaa viihteellistettyä “kristinuskon” muotoa, jonka tunnetuin brändi on Hillsong. Aiheesta on myös kirjoitettu erittäin vähän suomeksi. Blogi alkoi ajatuksesta dokumentoida suuren maailman Hillsong -ilmiön vaikutuksia ja niiden näkymistä Suomessa. Suomessa Hillsong -ilmiö vaikuttaa Seinäjoen ILTA -seurakuntaan ehkä kaikista eniten. Seinäjoen illasta on myös tarjolla paljon dokumentaatiota mm. Image -lehden artikkelin ja web-sivujen muodossa, mikä auttaa aiheen tarkastelussa. Lisäksi kirjoittaja on havainnoinut jo lähes 10 vuotta muutosta Suomen kristillisessä kentässä ja erityisesti nuorille suunnatussa toiminnassa.

Hillsongilmio -blogi on alkanut myös seuraamaan Betheliä, Jesus Culturea ja uusapostolisuuteen liittyviä ilmiöitä, koska ne muodostavat “hengellisen” vastapainon viihteelle.

Bloginpitäjän sähköpostiosoite on hillsongilmio atmerkki gmail piste com . Otan mielelläni vastaan kirjoitusten aiheita, kommentteja ja kaikkea ilmiöön liittyen.

2 thoughts on “Blogista ja blogin sähköpostiosoite

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s