Juttuvinkkejä ja kysymyksiä lukijoille

Blogi on päässyt hieman hiljentymään julkaistujen artikkeleiden julkaisemisen osalta, mutta liikennettä ja kiinnostusta silti riittää. Blogin kirjoittaja pyytääkin nyt juttuvinkkejä ja kommentteja liittyen blogiin. Linkkejä kiinnostaviin artikkeleihin voi jättää kommentteihin.

 

 1. Millaisia artikkeleita haluaisit lukea tulevaisuudessa?
 2. Onko blogi ollut hyödyllinen? Jos on, niin miten?
 3. Hankitko hengellisen ravintosi paikallisseurakunnasta vai Internetistä?
Advertisements

5 thoughts on “Juttuvinkkejä ja kysymyksiä lukijoille

 1. On ollut hyödyllinen blogi! Blogi on tukenut minua matkallani ulos äärikarismaattisuudesta. Minua kiinnostaa eniten kirjoitukset siitä, mitä tapahtuu Suomen hengellisellä kentällä.

  Like

 2. Olen pitänyt tästä blogista. Satunnaisesti luen ja etsin tietoa. Tämä blogi on siitä hyvä että tämä ei hyökkää eikä tuomitse. Kertoo faktat ja fiktiot. Tämä päivä on täynnä juuri tätä ilmiötä. Kiinnostaisi, mitä yhteistä on jippii kuorolla, hillsongilla, kids actionilla, alpha crusiksella, isolla kirjalla, bethelillä, ee:llä, sillä ne tuntuvat ruokkivan kaikki samaa eksytystä seurakuntiin.

  Like

  1. Kiitos kommentista. Sellainen ajatus tuli, että uskon sisältö on vaihtunut tekemiseksi ja kokemiseksi. Ja evankeliumi on vaihtunut Raamatusta löytyvästä sanomasta mahdollisuudeksi muutokseen. Massaliike ja lukumäärällinen menestys seuraa. Oppi erottaa, mutta kokemus yhdistää. Ja eikun ylistyssaunaan lisää löylyä.

   Like

 3. Huomasin erään seurakunnan sivuilla mainoksen hyväsanoma konferenssistä (20.1.2018) jonka takana hillsongia ylistävä filaseurakunta ja hyväsanoma ry. Konferenssin ohjelman sisältö on kuinka srk valmistetaan nuorelle sukupolvelle, johtaminen ja muutostyö. Toivoisin että kirjoittaisit tästä laajemmin, kuinka hillsong valtaa Suomea. Moni ei sitä huomaa/usko. Filasrk:n pastori omilla avoimilla instagram sivuilla kertoo kuinka käy usein eripuolilla maailmaa hillsong konferensseissa. Monissa seurakunnissa on alettu käyttää tätä alkuylistystä. Lainauksena toisaalta vielä tämä:

  Kun sinulla kerran on tietyntyyppinen rytmi, niin se voi saada aikaan hypnoosin, jos toistat sitä uudelleen ja uudelleen. Toistat sitä, sanokaamme, kolme, neljä jopa viisi minuuttia jos jaksat kestää ja sitten se laukaisee tietyn asian ihmisen päässä. Se laukaisee tietyn asian siellä sisällä, niin että voit panna, mitä haluat, suoraan sisään, ettäs tiedät… Tykkään aina viedä ihmiset matkoille. Siksi musiikki on taikaa. (Hendrix, cited by Henderson, p. 356).

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s