Uusapostolisista seurakunnista lähteneiden todistuksia

Todistuksia on kerätty Berean Researchin sivustolle viisi sivullista. Toistuvina teemoina ovat yliluonnolliset kokemukset ja ajatus omasta korkeammasta hengellisyyden asteesta. Myöhemmin seuraa pettymys ja mahdollisesti vielä psyykkiset ongelmat.

Seuraavassa lyhyt lainaus “Sadien” todistuksesta käännettynä. Ennen lainausta Sadie kertoo profetoineensa 14,12 ja 10 -vuotiaiden tapahtuman johtajan lasten tulevat ammatit ja nähneensä näyssä ystävänsä isoisien pelanneen lautapeliä, jota he olivat pelanneet vielä silloin, kun he elivät.


 

Tämä kaikki oli ihmeellistä minulle. Tuntui siltä, että olin hyvin lähellä Herraa, ja että hän oli lahjoittanut minulle jotain, mitä hyvin harvoilla saattoi koskaan olla. Tunsin oloni rakastetuksi.

Vuotta myöhemmin minulle alkoi tapahtua jotain. Aloin näkemään paljon painajaisia. Joka ikinen yö. Kauheita kuvia päässäni. Kuulin ääniä. Selkeitä demonisia kuvia. Äitini rukoili puolestani joka yö ja pysyi luonani kunnes nukahdin. Silti päädyin huutamaan keskellä yötä ja minun täytyi mennä vanhempieni sänkyyn nukkumaan.

Ainut minua rauhoittanut asia oli Evien kasetti. Hänen laulunsa olivat lapsellisia, ja niissä oli yksinkertainen sanoma. Tämä johti minut masennukseen. Tunsin olevani eksyksissä enkä ollut enää kovin ulospäinsuuntautunut, mitä olin ollut aikaisemmin. Olin todella sekaisin koko tämän ajan, ja melkein 15 -vuoden iässä yritin itsemurhaa. Näytti siltä, että minulla ei ollut enää toivoa. Valo, näyt, kaikki se minkä ajattelin olevan lahja Jumalalta ei todellisuudessa ollutkaan.

Olen oppinut myöhemmin, että Oral Roberts ja nyt Bill Johnson/Bethel -seurakunta ovat vaikuttaneet voimakkaasti tähän rouvaan ja hänen tyttäriinsä. Minulla on kestänyt vuosia ymmärtää, että olin paikassa, jossa jouduin hengellisesti hyväksikäytetyksi ymmärtämättömien ihmisten taholta. En usko, että heidän tarkoituksenaan oli vahingoittaa minua millään tavalla, mutta Saatanalla oli. Tämän takia vapisen, kun näen sen, mitä Bethel -seurakunta ja kumppanit tekevät nuorten parissa. He yrittävät opettaa heille “ihmeitä ja merkkejä”. Heitä eksytetään juuri siten, kuin minutkin sekä vanhempani eksytettiin.


 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s