Miten Hillsong ja Brian Houston tuhoavat kristinuskoa -Pulpit and Pen blogin artikkeli

Jeff Maples on julkaissut 5.7.2016 artikkelin “How Hillsong and Brian Houston are Destroying ChristianityPulpit & Pen -blogissa. Seuraavassa osa käännettynä:


 

Mutta hänen [Brian Houstonin] valheensa ja salailunsa ovat vain oire tämän rottalauman pimeydestä. Ehkä kaikista Hillsongin tekemistä synneistä hämäräperäisimpiä ovat sen tekemät pienten raamatullisten seurakuntien valtaamiset Australiassa ja ympäri maailmaa. Tästä tulee seurakunnille ongelma. Vaihtoehtona on joko mukautuminen Hillsongin malliin tai Hillsong tulee istuttamaan seurakunnan alueellesi ja ottamaan jäsenesi. Tämä on Hillsongin virallinen tavoite, mikä tulee ilmi heidän näkyään koskevasta lausunnosta (”vision statement”), ja juuri näin on tapahtunut Australiassa. Kuten eräs seurakunnan jäsen Australiassa sanoi, ”melkein jokaisessa pienessä kaupungissa on etsijäystävällinen seurakunta, joka saa muut raamatulliset seurakunnat lopettamaan pelkästään siksi, että vanhemmat haluavat paremmat puitteet eivätkä nuoret pysty vastaanottamaan opillista saarnaa”.

Tämä on täysin totta. Tämän päivän nuoret on totutettu ”kokemaan” seurakunta sen sijaan, että he hyväksyisivät raamatullisen seurakuntamallin, joka on pääasiallisesti tarkoitettu varustamaan pyhät opetuslapseuttamiseen. Raamatun mukaan toteutettu ylistys on ja sen tulee olla olennainen osa seurakunnan jumalanpalvelusta, mutta Hillsong on muuntanut perinteisen ylistyksen ja jumalanpalveluksen tylsistyttäväksi viihdesessioksi, joka sisältää hyvin vähän, jos ollenkaan, Raamattua selittävää evankeliumin julistamista tai raamatullista totuutta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s