Hillsong & God, Grace to You -blogin artikkeli

Artikkeli on ilmestynyt 29. marraskuuta 2016. Nimensä mukaisesti artikkelissa käsitellään Hillsongin käsityksiä Jumalasta.

Ei ole pelkästään kyse klubimaisesta ilmapiiristä tai rock shown tyylisestä esitystavasta. Ei ole havaittavissa olevaa Jumalan kunnioitusta eikä jumalanpelkoa. Ei mitään käsitystä siitä, että hän on kuluttava tuli (Hepr. 12:28-29). Vaikka he käyttävät paljon aikaa ihmisten kutsumiseen suhteeseen Kristuksen kanssa, ei heillä ole ymmärrystä siitä, että “hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin (Hepr 10:31). Sen sijaan Hillsongin Jumala on kosminen hovimestari, joka huolehtii kaikista tarpeistamme ja haluaa saada aikaan läpimurron, parantaa ihmissuhteita ja antaa siunausten sataa elämäämme. Hän odottaa viittaustamme ja kutsuamme.

Jälleen lainaus John MacArthurilta.

Jumala ei hyväksy poikkeavaa ylistystä. Jotkut voivat väittää, että mikä tahansa vilpitön ylistys saa Jumalan hyväksynnän, mutta se ei yksinkertaisesti ole totta. Raamattu opettaa selkeästi, että omavalintaista ylistystä tarjoavat eivät saa Jumalan hyväksyntää, riippumatta heidän hyvistä tarkoituksistaan. Ei ole väliä sillä, että kuinka puhtaalta motivaatiomme saattaa näyttää tai kuinka vilpittömiä olemme yrityksessämme. Jos epäonnistumme ylistämään Jumalaa tavalla, jonka hän on määrännyt, niin Hän ei voi siunata meitä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s