Ben Fitzgerald tulee taas Seinäjoen helluntaiseurakuntaan

Tapahtumana on Summerfest 2016 Keskellä Elämää 13.-17.7.2016.

Seinäjoen ILTA -Instagram kertoo seuraavasti

seinajoenilta Tapahtuman pääpuhujaksi tulee Australiasta kotoisin oleva Awakening Europe-järjestön johtaja, evankelista Ben Fitzgerald. Awakening Europe järjestää mm. katuevankeliointia, koulutusta ja vuosittain suuren stadiontapahtuman Euroopassa. Ben Fitzgerld on monelle suomalaiselle entuudestaan tuttu tammikuun Valloita Maa-tapahtumasta. Summerfestiin enää 85 päivää!!

 

Advertisements

3 thoughts on “Ben Fitzgerald tulee taas Seinäjoen helluntaiseurakuntaan

  1. Voivoi ja vielä kerran voi. Kylläpäs nämä uuskarismaattiset/uusapostoliset liikkeet sun muut harhat saavat kovasti nostetta täällä suomen maassa. Tuntuu siltä että melkeinpä jokaisessa seurakunnassa on tämä sama meininki, ainakin nuorten osalta. Kun on kattonut näitä tulevan kesänkin nuorille suunnattuja tapahtumia (mm. Tulisielu, summer hope, new wine, houm “festarit” yms yms.. Niin kaikki on tätä samaa humpuukia. Itseäni ahdistaa kovasti tämä tämän hetkinen tilanne, mitä sitä voisi asialle tehdä, tuntuu niin voimattomalta tämän asian edessä.

    Like

  2. Seinäjoki voi Seinäjoki. Olen todennut, että täällä on ihan mahdotonta pysyä (raittiissa) uskossa. Onneksi pääsen täältä pian pois. Seinäjoen ongelma on se, että pastorit ja seurakuntalaiset julistavat, että Seinäjoki on herätyksen keskus ja Seinäjoella tapahtuu. Mutta ei nähdä omia sokeita pisteitä. Julistus on aivan mielettömän tyhjää. Minun kokemukseni mukaan Seinäjoki on yksi pimeimmistä hengellisistä alueista Suomessa. Miksi näin on, pastorien innokkuudesta se ei ainakaan ole kiinni. On todettava, että se on väärä opetus ja uuskarismaattisuus, joka on päästetty seurakuntaan.

    Like

  3. Joo jospa pikkuhiljaa alkaa Herra koota hengellisesti vangittuja, nälkäisiä, janoisia, alastomia, sairaita ym ja johtaa heidät ulos baabelista. Herra lähettää hyviä palvelijoita, joiden sisimmästä pulppuaa elävän veden virrat. Pitää rukoilla että Hän lähettää työmiehiä. Ja pitää rukoilla että meistä itsestäkin tulee astioita jaloon käyttöön, että Jeesus voi meissä ja kauttamme tulla ilmaistuksi. Jeesus on kanssamatkaajissa janoinen, nälkäinen, outo, vangittu jne ja ne kanssamatkaajat on tuolla seurakunnis raatelevien susien ja perkeleen juonten armoilla. Heitä ei auta tiedon jako ja kehottelu vaan tarvitaan sitä uudestisyntymisen ihmettä, Jumalan työtä jossa Hän käyttää välikappaleita jotka Hän varustaa ja lähettää. Ja pitää muistaa että konservatiivinen ja klassinen uskonnollisuus ei ole yhtään parempi asia kuin nämä uuskarismaattiset modernin uskonnollisuuden ilmentymät. Ihan samaa kuolemaa kumpikin ja näinä päivinä monesti pata kattilaa soimaa. Lähetettyjä todella tarvitaan.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s