Bill Johnson ja New Age – Ajankohtaista uskosta blogin artikkeli

Ajankohtaista uskosta -blogin 19.3.2016 julkaistussa artikkelissa Bill Johnson ja New Age viitataan Andrew Stromin kirjoittamaan ja Raija Becksin suomentamaan kirjaan nimeltä Kundalini-varoitus – ovatko väärät henget valtaamassa seurakuntaa? . Kirja on julkaistu viime vuonna ja on erittäin ajankohtainen.

JESUS CULTURE JA MAAILMAN NUORISO
Musiikkiyhtye Jesus Culture on liike, joka perustettiin alkujaan Bethelissä, mistä käsin se toimi monta vuotta. Kohteena on maailmanlaajuisesti pääasiassa nuoriso. Menestys on ollut todella suunnatonta. Jos katsot Facebookista, näet Jesus Culturella olevan jo pelkästään siellä itse asiassa yli kaksi miljoonaa seuraajaa. Tällainen on aika harvinaista jopa sekulaarimusiikissa toimivilla tähdillä. Suosio on uskomaton. Vaikka Jesus Culture muutti Sacramentoon vuonna 2013, heistä tietenkin välittyy Bethelin vaikutus (ehkä vähän ”lievemmin”), ovathan he Bethelistä lähtöisin. Kuten aiemmin todettiin, kun kirja The Physics of Heaven julkaistiin, Jesus Culturen johtaja Banning Liebscher tuki julkisesti teosta.

Edellinen lainaus luvusta 9, “Bill Johnson ja New Age” on julkaistu blogissa jo aikaisemminkin. Kuitenkin nämä epäterveet seurakunnan sisälle luikerrelleet vaikutteet erityisesti “kristillisen”/kristillisen nuorisokulttuurin alueella ovat vaikutuksiltaan niin vakavia ja voimistuvia, että asiasta on hyvä tulla muistutetuksi. Raija Becksin suomentama kirja vaikuttaa hyvin käännetyltä ja sitä tullaan mahdollisesti käsittelemään blogissa tulevaisuudessa.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s