Hillsongin homofobinen johto – Hillsongchurchwatch

Hillsongchurchwatchin uusin artikkeli käsittelee Hillsong NYC:ssa tapahtunutta aktiivisen homoseksuaalin kastamista Hillsongin bisnesideologian pohjalta. Seuraavassa osa käännettynä:

—————————-

Maailmanlaajuisella ja kansainvälisellä suuryrityksellä nimeltä Hillsong on erinomainen liiketoimintamalli. Vuonna 2013 pelkästään Hillsong Australialla oli melkein 86 miljoonaa liikevaihtoa, 39 miljoonaa varoja ja yli 19 miljoonaa nettovarallisuutta. Hillsong siis menestyy.

Miksi tämä yhtiö on niin taloudellisesti menestyvä? Koska he toimittavat tuotteen, jonka heidän asiakkaansa haluavat. He tuottavat korvia hivelevää musiikkia, joka sallii aidalla istuvien teeskennellä kristittyä kuitenkin ilman luopumista rakkaudesta maailmaa kohtaan. He tarjoavat huumeita, jotka ovat niin voimakkaita, että ne voivat muuttaa tajunnan tasoa ilman, että tarvitsee edes ottaa mitään aineita. He toimittavat motivaatiopuheita, jotka on suunniteltu jättämään kuulijat kaikenlaisista elämäntilanteista tuntemaan, että maailma pyörii heidän ympärillään. Toisin sanottuna voit elää kuin haluat ja tehdä kuin haluat, tulla seurakuntaamme sunnuntaisin ja varmistamme, että “olet henkilökohtaisesti mukana ja hyväksytty yhteisössämme.” [lähde]

Hyvin tunnetun bisnesmaailman periaatteen mukaan menestyvä liikeyritys vaatii jatkuvasti sellaisten tuotteiden toimittamista, joita asiakkaat haluavat. Kun asiakkaat tulevat maailmasta, niin maailmaa tulee miellyttää.

Juuri tämä on syy sille, että Hillsong Church:n aktiiviset jäsenet Josh Canfield ja Reed Kelly, kaksi sodomiittia televisiosarjasta “Survivor” voivat jatkaa istumista seurakunnassa viikosta viikkoon ilman, että heistä tuntuisi epämiellyttävältä synnissään. He voivat tehdä kuin haluavat ja Hillsong voi teeskennellä julistavansa evankeliumia, että he voivat kutsua itseään seurakunnaksi ja samanaikaisesti pidättäytyä asiakkaidensa loukkaamisesta.

Tämä voi olla hyvä periaate bisnesmaailmassa, mutta aiheuttaa Hillsongin tapauksessa sen, että sitä ei voida pitää raamatullisena seurakuntana. Raamatullinen seurakunta ei ole olemassa palvellakseen ja miellyttääkseen asiakkaitaan. Raamatullisella seurakunnalla ei ole asiakkaita. Raamatullinen seurakunta koostuu uudestisyntyneistä uskovista (Ef. 1:22-23) ja pyrkii paimentamaan laumaa julistamalla totuutta hinnasta välittämättä (Apt 20:28). Kuitenkin Brian Houston on sanonut, että “Ajattelen seurakunnan tapauksessa viestin olevan pyhä, mutta menetelmien täytyy muuttua, että seurakunta säilyisi relevanttina”- relevanttina asiakkailleen.

Hillsong uskoo kasteesta seuraavasti:

“Jos olet äskettäin päättänyt seurata Jeesusta, niin vesikaste on hieno seuraava askel uskonmatkallasi. Ulkoisena julistuksena päätöksestäsi, jonka olet tehnyt sydämesi luovuttamisesta Jeesukselle, on se merkittävä hetki, joka pysyy muistuttamassa siitä, että vanha on kadonnut. Jumala on pelastanut sinut ja tulee olemaan uskollinen jatkamaan sitä, minkä hän on aloittanut elämässäsi”.

rkb

Kuitenkin Hillsong NYC on kastanut Reed Kellyn.

Mitän tällainen organisaatio, joka väittää olevansa seurakunta, voi kastaa katumattoman syntisen, tehdä heistä aktiivisia ja osallistuvia jäseniä seurakunnassa sekä saada heidät uskomaan olevansa pelastettuja heidän uskonkohtiensa mukaan?

Pelko.

Hillsong näet ei ole seurakunta, vaan bisnes. Heille on kyse rahasta ja he ovat siinä hyviä. Se on jo nähty. Yksi asia, jota he pelkäävät eniten, on suuren asiakasmäärän menettäminen. Mitä tapahtuisi, jos Carl Lentz tai Brian Houston kertoisi näille kahdelle sodomiitille, että heitä ei voitaisi kastaa eivätkä he voisi olla seurakunnan jäseniä, koska he elävät katumattomassa synnissä? Juuri siten! He menettäisivät asiakkaita. Brian Houston julkaisi listan kolmestakymmenestä säännöstä Hillsong Australian saarnaus- ja opetusryhmälle. Brian Houstonin asettamia häiritseviä sääntöjä ovat mm. “ihmisillä tulee olla parempi tunne itsestään lähtiessä kuin tullessa ja sanoman tulee siirtyä helposti alttarikutsuksi”.

—————————

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s