Brian Houston tulee Suomen Global Leadership Summit -tapahtumaan

Brian Houston on yksi nimi puhujalistalla.

Tapahtuma järjestetään seuraavilla paikkakunnilla ja ajankohtina:

Helsinki  6.–7.11.2015 (suomeksi)

Tampere 23.–24.10.2015 (suomeksi)  Loppuunmyyty

Pietarsaari 13–14.11.2015 (ruotsiksi) 

Hinnastosta kerrotaan seuraavasti:

Yksittäisvaraus 140 €
Opiskelija 85 €
Ryhmä (väh. 5 henkeä) 120 €

Hinnat ovat hintoja/henkilö. Opiskelijahinnat voimassa ainoastaan yksittäisvarauksissa. Ilmoittautumiset laskuttaa Päivä Osakeyhtiö.

Edit: Kommentoija Tuomo valottaa tapahtuman taustoja: “Brian Houston ei tule Suomeen oikeasti sillä konferenssin puheet on nauhoitteittu Usan konferenssissa. Tämä on johtajuuskonferenssi. Ei siis ihan jokaiselle tarkoitettu.”.

Advertisements

5 thoughts on “Brian Houston tulee Suomen Global Leadership Summit -tapahtumaan

 1. Brian Houston ei tule Suomeen oikeasti sillä konferenssin puheet on nauhoitteittu Usan konferenssissa. Tämä on johtajuuskonferenssi. Ei siis ihan jokaiselle tarkoitettu.

  Like

  1. Ahaa. Siksi Brian Houston ei tule Suomeen koska konferenssi ei ole jokaiselle tarkoitettu? En oikein ymmärtänyt logiikkaasi.

   Miksi konferenssi oli sitten USA:ssa Brian Houstonille tarkoitettu?

   Like

 2. Kuka on väittänyt että Usan konferenssi on Brian Houstonille tarkoitettu? Häh?

  Kyseessä on johtajuuskonferenssi. Silloin se ei lienee mikään yleiskonferenssi joka on tarkoitettu kaikille.

  Konferenssin puhujat puhuvat Usan konferenssissa ja ulkomaiden konferenssit on tapahtumia joissa puheet näytetään videolta. Näitä konferesseja järjestetään useassa maassa.

  Like

  1. Siis sanot nuo kaksi asiaa aivan kuin ne liittyisivät toisiinsa.

   Vaan kenelle konferenssi on sitten oikein tarkoitettu?

   Kokonaisuutena ajatellen koko GLS vaikuttaa melko kyseenalaiselta viritelmältä. Vuoden 2014 konferenssissa puhui kourallinen pastoreita. Kun heidän videoitaan etsii muista yhteyksistä, niin ainoa, jolla on mitään oikeasti hengellistä sanottavaa, on Bryan Loritts. Ivan Satyavrata yrittää aika vastenmielisellä tavalla manipuloida yleisöä eräässä toisessa konferenssissa. Vilfredo de Jesus ilmeisesti tekee kaikenlaista sosiaalityötä, mutta hänen oppinsa on ainakin päältä katsoen jonkinlaista menestysteologiaa ja “noituutta”, jossa hengellistä todellisuutta manipuloidaan kaikenlaisin menetelmin ja metodein. Louie Giglio taas oli lähinnä pelkkä viihdyttäjä, ilman mitään hengellistä sanomaa, niillä parilla videolla, mitkä katsoin.

   Tapahtuman yritysmaailmasta tulevilla puhujilla on joitain hyödyllisiä ajatuksia ryhmien johtamisesta ja ihmisiin vaikuttamisesta. He puhuvat taitavasti ja viihdyttävästi. Katsoin kolme Joseph Grennyn puhetta 2014 GLS:stä. Nämä ajatukset liittyvät asioiden markkinointiin, ihmisten motivoimiseen ja ongelmallisten tilanteiden purkamiseen. Näistä voisi varmaan tehdä ihan erillisen tapahtuman ilman kaikkea tuota muuta tauhkaa.

   Uskon, että todellinen syy tai motiivi GLS:n taustalla on, että sillä luodaan seurakuntiin jotain “johtajien” yläluokkaa. Vapaissa suunnissa ei tavallinen usko ole useinkaan riittävä, vaan kaikkeen pitää aina liittää jotain, mikä hivelee ihmisen lihallista mieltä. Ennen se oli ihmeenomaiset armolahjat tai niiden teeskentely. Sittemmin se on hypnoottisten musiikkisaunojen pitäminen, joita myös “ylistykseksi” kutsutaan. GLS on eräänlainen “johtajuuskultti”, jossa opetetaan osallistujia palvomaan johtajuuden ajatusta.

   Kyse ei ole hengellisestä eikä raamatullisesta johtamisesta, vaan jonkinlaisesta utilitaristisesta ja demokraattisesta hyödyn ja tehon tavoittelusta. Kukaan tuskin voi kiistää, että GLS:n maalliset puhujat ovat taitavia ja kiinnostavia. Mutta ongelma tulee juuri tästä, että ei osata erottaa psykologista ja hengellistä toisistaan. Olen itse psykologiasta erittäin kiinnostunut, joten minulle se itsessään ei ole mikään ongelma. Pidän sitä kuitenkin vähintään vastenmielisenä, että hengellisyys typistetään tällä tavalla mittareiksi ja efekteiksi. “Jos se miellyttää ihmisiä niin se on hengellistä” tai “jos se aktivoi ihmisiä niin se on hengellistä” tai “jos se saa ihmiset tulemaan paikalle niin se on hengellistä” ja “jos se saa ihmiset liikkeelle niin se on hengellistä”.

   Jossain blogissa väitettiin, että Bill Hybels harrastaa uskontojenvälistä dialogia. En yhtään ihmettelisi, koska mikä tahansa uskonto voidaan laittaa “toimimaan” samojen johtamisoppien ja aktivoinnin menetelmien avulla. Voidaan saada aikaan todella aktiivinen, elävä ja toimiva seurakunta, joka kerää ihmiset paikalle, liikuttaa ja vavisuttaa heitä ja saa heidät kokemaan elämyksiä ja kokemaan, että ovat tulleet kotiin, ilman että sillä on mitään tekemistä pelastavan uskon kanssa.

   http://kaikkionvaletta.blogspot.fi/2012/10/modernin-seurakunnan-johtajuuskriisi.html kertoo ehkä paremmin nämä samat asiat ja vielä enemmän.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s