Homoseksuaali Hillsong New Yorkin ylistysjohtaja ilmoittaa kihlautumisestaan

Playbill.com julkaisi artikkelin, jossa Josh Canfield kertoo kihlautumisestaan Reed Kellyn kanssa. Nowtheendbegings -blogi on käsitellyt aihetta artikkeleissa HILLSONG NYC CHURCH HAS AN ‘ENGAGED’ OPENLY HOMOSEXUAL COUPLE LEADING THE CHOIR ja NTEB ARTICLE ON GAY CHOIR LEADER AT HILLSONG NYC FORCES RESPONSE FROM BRIAN HOUSTON . Aominin James White on käsitellyt aihetta YouTube –videolla. Alkaa n. 25 minuutin kohdalta. Brian Houston on julkaissut julkilausuman aiheesta.

Brian Houston käsittelee aihetta omituisella tavalla. He “eivät ole olleet aktiivisessa johtamis- eivätkä palveluroolissa siitä lähtien”. Kuitenkin kristillinen seksuaalietiikka ja parannuksen tekeminen synneistä koskee myös seurakunnan todellisia jäseniä eli uudestisyntyneitä uskovia eikä pelkästään johtoporrasta.

hillsong-nyc-church-josh-canfield-reed-kelly-married-gay-couple-lead-chior-carl-lentz

1Kor 5:1. Yleensä kuuluu, että teidän keskuudessanne harjoitetaan haureutta, jopa semmoista haureutta, jota ei ole pakanainkaan keskuudessa, että eräskin pitää isänsä vaimoa.
2. Ja te olette paisuneet pöyhkeiksi! Eikö teidän pikemminkin olisi pitänyt tulla murheellisiksi, että se, joka on tuommoisen teon tehnyt, poistettaisiin teidän keskuudestanne?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s