Hillsong Lontoon Dan Watson tulossa Seinäjoelle Springfest -tapahtumaan

Seinäjoen ILTA on julkaissut lyhyen haastattelun Hillsong Lontoon Dan Watsonista, joka tulee pääpuhujaksi Seinäjoen helluntaiseurakunnan järjestämään Springfest -tapahtumaan.

Haastattelun perusteella Dan Watsonilla on perinteiseen kristinuskoon kuuluvasta kolminaisuusopista poikkeava käsitys.

Kuka Jeesus on sinulle?

Jeesus on Isäni.

Käännettynä englannista

Who is Jesus to you?

Jesus is my Dad.

Hillsong Lontoon perinteeseen, kun kuuluu mm. tanssiva diskopallo, niin hauskaa pitää tietenkin olla.

Jännittääkö sinua puhua suuren ihmisjoukon edessä?

Jos olen rehellinen, jännitän joka kerta ennen kuin aloitan puheeni. Kuitenkin lopulta olessani esillä, minulla on uskomattoman hauskaa. On mahtavaa, että Jumala voi käyttää ketä tahansa, jopa minua!

Mitä odotat tapahtumalta?

Odotan, että voimme pitää yhdessä hauskaa! […]

Se, että mitä tekemistä tällä kaikella on perinteisen kristinuskon kanssa, jää hyvin suureksi kysymysmerkiksi.

Advertisements

7 thoughts on “Hillsong Lontoon Dan Watson tulossa Seinäjoelle Springfest -tapahtumaan

  1. Tervetuloa Hannele tänään (klo 21) tai huomenna (klo 13) paikan päälle. 😊Suoraa Raamatusta julisti eilen tämä “dj” ja 1000päinen joukko ylisti Jumalaa. Vai onkohan sekin blogin kirjottajan mielestä syntiä? No, minulla on rauha asian kanssa.

   Like

   1. Ensinnäkin massojen suosio ei määrittele totuutta ja monet väärät opettajat käyttävät Raamattua, kun he julistavat. Julistus voi olla teknisesti täysin kunnossa, mutta kun se tapahtuu viihteellisessä viitekehyksessä, niin väistämättä kristinuskon epämiellyttävistä totuuksista tingitään.

    Se, että ylistetäänkö jossain tilaisuudessa Jumalaa vai ei riippuu täysin julistuksen sisällöstä. Väittäisin, että henkilö, jolla on hyvin matala käsitys seurakunnasta ja hereettinen käsitys kolminaisuudesta ei tunne todellista Jumalaa. Kolminaisuusoppi on niin kristinuskon perusasioita, että jos siitä menee ohi, niin ei liiku enää kristinuskon alueella.

    Like

 1. Miksi ei hirveästi yllätä että juuri Hillsongista tulee vierailevia dj:tä nostattamaan kuulijoita hauskanpitoon?

  Like

 2. Varmasti Seinäjoelle saisi lähempääkin puhujia joilla pääfocus ei ole hauskanpidossa.
  Puhujia joilla focus voisi olla vaikkapa syntien sovittajassa.

  Like

 3. Sitä se on, pelastumattomat pitää hauskaa Jeesuksen nimessä. Jännä homma ettei Sjoen helluntaiseurakunta ole vieläkään johtajiensa puolelta valmis parannukseen. Olen sitä mieltä että hengellinen pimeys suomessa kulminoituu Sjoella. Ja suomen kristikansa on sitä mieltä että siellä on herätystä ja väkevää sadetta ja tulta. Jotain on siis vialla laajemminkin. Mikä hetki yöstä on? Se hetki että nukkujia herätellään ja nukkumasijat jää taakse. Kun on unen aika niin kaikki näyttää samalta. Mutta kun lähdetään Ylkää vastaan niin ne keillä on öljyä ei enää nuku samassa laatikossa niiden kanssa joilta öljy puuttuu. Ei sen jälkeen enää ole elävät ja kuolleet samassa laatikossa. Ei sen jälkeen enää biletä yhdessä rintarinnan Jeesuksen nimessä uskonnollinen jumalaton ja elävä uskova.

  Like

 4. Suosittelen lämpimästi lukemaan Watsonin haastattelun kokonaan, ei vain tätä pientä lainausta. Samalla voi vaikka huomata, että huolimatta teologisesta lipsahduksesta kolminaisuusopin kohdalla haastateltava ei painota hauskanpitoa tapahtuman ainoana tavoitteena. Haastattelun tarkoitus lienee esitellä puhuja lukijoille, jotka häntä eivät ennestään tunne, ja haastattelukysymykset ovat mielestäni hyviä ja kattavia tähän tarkoitukseen, varsinkin, jos tapahtumaan odotetaan paljon ihmisiä.

  Tapahtumaan osallistuneena sain Watsonista hänen opetustensa pohjalta nöyrän ja aidon kuvan. Myös opetuksissa oli terve henki, ja hän puhui hyvää Raamatullista evankeliumia.

  T. Eräs seinäjokinen, joka ei näe tätä suunnatonta pimeyttä, joka Seinäjoella seurakunnissa ilmeisesti vallitsee

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s