Hillsongin sisäpiiriläinen: “En ollut valmis siihen, mitä tulisin todistamaan sinä iltana”

Hillsongchurchwatch on julkaissut artikkelin ,jossa on raportti melko tuoreesta Hillsongin tapahtumasta. Seuraavassa ote siitä:

———- .

Musiikki tänä iltana oli roskaa. Se oli niin tuotettua. Yleisö meni pakollisten kuvioiden läpi, kun johtajat yrittivät manipuloida heitä tunnelmaan. Se ei näyttänyt eikä varmasti tuntunut oikealta. Yhden laulun nimi oli “Ikuisen siivet” (Wings of Everlasting) ja se oli todella itsekeskeinen ja pelottava. Kyse oli taivaan koskettamisesta, kun polvet osuvat maahan. En oikein tiedä, että mitä gnostilaisuus on, mutta aloin ajatella sitä. Pystyisin helposti kuvittelemaan perkeleen itse laulamaan sanoitusta.

Yhdessä välissä kysyin vieressäni istuvilta ihmisiltä, että tiesivätkö he, mikä on evankeliumi. Vaikka he olivat käyneet Hillsongissa monta vuotta, heille ei ollut mitään käsitystä siitä. Jos en ollut aikaisemmin vakuuttunut siitä, että Hillsong ei ole oikea seurakunta, niin tuo keskustelu olisi riittänyt. Miten surullista on, että monet jotka luulevat olevansa kristittyjä eivät kuitenkaan ole. Seuraukset ovat ikuisia. Jumala auta näitä ihmisiä!

Ihmiset ajattelivat, että he saisivat kuulla saarnausta. He eivät kuulleet. Sen sijaan kaikki kuulivat, kuinka fantastinen Hillsong on.

Kyllä, todellakin! Ja Hillsong antoi tilannetiedotuksen heidän elokuvastaan ja he myöskin mainostivat sitä.

Mainostivat mitä? Itsekeskeinen suuryritys, joka pystyisi vetämään massat sisään, mutta ei johtamaan ihmisiä Jeesuksen luo. Liike, joka yritti peitellä sarjapedofiilin rikoksia kirjoittamalla, että kuinka ihana tämä pedofiili oli. Liike, joka valehtelee ja peittää syntinsä? Liike, joka valtaa kristillisiä seurakuntia?

Olen järkyttynyt. Miten tätä perverssiä suururitystä voidaan pitää kristinuskon normien edustajana?

Lähde: sähköposti, lähetetty keskiviikkona, 11 Helmikuuta 2015 01:13:16 +1100 || Muokattu ja lähettäjän hyväksymä: 24/03/2015.

————–

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s