Hillsongin jäsenet eivät ole tyytyväisiä Brian Houstonin homokannanottoon

Hillsongchurchwatch jatkaa liittyen aikaisempaan homokannanottoon artikkelissa “Hillsong members don’t appear happy with Brian’s stance on same sex issues…

Pastorin mukaan hän ei julkisesti “tuomitse” homoseksuaalisuutta, koska seurakunnalla on kampuksia New Yorkissa ja Californiassa, jossa on tasa-arvoinen (propagandatermi, käänt. huom.) avioliittolaki.

“Tarkoitin, että julkiset ihmisiä tuomitsevat lausunnot laittavat esteen seurakunnan ja maailman välille…minkä takia Hillsongilla emme halua tehdä ihmisten elämässä olevista todellisista asioista lyhyttä lausuntoa.”

Vahvalla helluntaiseurakunnalla on yli 100 000 viikottaista kävijää maailmanlaajuisesti ja se tunnetaan koko maailmassa paljon myyvien kristillisten rock -albumien tuottajana. Houstonin ilmaisu sai aikaan kriittisiä kommentteja Hillsongin sadoilta tuhansilta seuraajilta Facebookissa, jotka olivat huolissaan seurakunnan epäselvästä suhtautumisesta avioliittoon.

Hillsongchurchwatch on poiminut englanninkielisen artikkelin jatkoksi kuvakaappauksia Hillsong -ryhmän jäsenten kirjoittamista Facebookin kommenteista, jotka koskevat homoaihetta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s